Rezidential

Rezidential - Distributie si Montaj

Segmentul Rezidential este prezent în viaţa noastră de fiecare zi. Abordăm responsabil şi cu entuziasm proiectele noi sau de reabilitare.

Oferim un pachet complet de servicii: consultanţă, proiectare, execuţie.

Asigurăm implementarea sistemelor complete de învelitori şi acoperişuri de cea mai bună calitate prin parteneriate stabile cu producători consacraţi, AHI ROOFING-GERARD, FINAL DISTRIBUTION-NOVATIK, NEDZINK, BLACHOTRAPEZ, COILPROFIL, CREATON, FIGO,CREATON, ICOPAL, ROTO, VELUX, FAKRO, VIKING accesorizate cu termoizolaţii de ultima generaţie, ferestre de mansardă, sisteme pluviale, panouri solare, panouri fotovoltaice.

Efcienţa energetică este un standard pe care clienţii îl regasesc în costurile de explotare şi în amortizarea investiţiei pe termen lung.

Aplicăm consecvent principiile sustenabilităţii.

Conducerea companiei fructifică marile oportuntăţi prin managementul proactive.

Tigla metalica GERARD

In urma cu mai mult de 50 de ani, AHI Roofing a produs primele tigle metalice texturate din lume, iar de atunci a ramas pionierul acestei tehnologii. Azi, tiglele Gerard sunt produse din otel acoperit cu un strat de Zincalume ce asigura o rezistenta de pana la 9 ori mai mare decat otelul galvanizat.

tigla-metalica-gerard.jpg
tiglametalicafaltuita.jpg

Tabla faltuita

Aspectul traditional al tablei faltuite ofera libertatea de cratie a arhitectilor pentru proiectle lor, deoarece materialul se poate adapta pe orice forma a acoperisului sau a fatadei. Prin inchiderea dubla a falturilor, profilele creeaza efecte distinctive de linii si umbre.

Tigla metalica

Otel de 0.5 mm, este protejata anticoroziv prin zincare cu 275 g/mp. Durata de viata este de 50 ani. Rezistenta la vant, la ploaie, la zapada abundenta, la incendii si chiar la cutremure. Este usoara, are o greutate de 5 kg/mp. Este singura tigla care are decupaj dupa contur cu aspect deosebit de placut si face imbinarile intre placi sa fie aproape invizibile. Gama larga de culori RAL.

tigla-metalica.jpg

Tigla ceramica CREATON

Societatea Creaton are o experienta de 125 ani in fabricarea tiglelor cu capital german. Tigla Creaton este cea mai avantajoasa solutie pentru realizarea unui acoperis sigur, durabil si cu aspect placut.

 

Tigla metalica NOVATIK

Tigla metalica Novatik , este prima tigla metalica din panouri mici produsa in Romania.

Otel cu acoperire Colofer, marca inregistrata Voest Alpine , cu grosime de 0.5 mm si protectie de Zn Mg 120 gr / mp

Profilul este distinct al modulelor Novatik si asigura o mare stabilitate a intregului acoperis.

tigla-metalica-novatik.jpg
ardezie-08.jpg

Acoperis cu ARDEZIE

Ardezia este o roca metamorfica, microcristalina si omogena, formata in milioane de ani sub actiunea presiunii si temperaturii exercitate asupra sisturilor argiloase provenite fie de pe fundul oceanelor, fie din “noroaiele argiloase” montane.

AVANTAJELE FOLOSIRII ARDEZIEI BRAZILIENE LA REALIZAREA ACOPERISURILOR

  • Fiind un material de inalta densitate si duritate ardezia braziliana are o remarcabila rezistenta la impact si la abraziune.
  • Datorita compozitiei sale fizico-chimice, ardezia braziliana prezinta o mare inertie chimica fiind extreme de rezistenta la lumina, la orice atac chimic sau emisii poluante din atmosfera.
  • Fiind, practic total neporoasa , tiglele din ardezie braziliana realizeaza un acoperis complet impermeabil. Ardezia poate fi folosita la acoperisuri cu pante foarte putin inclinate.
  • Coeficientul foarte scazut la expansiune al ardeziei braziliene o fac deosebit de rezistenta la inghet si la soc termic.
  • Asigura protectie importiva orcarui tip de radiatii.
  • Au rezistenta deosebita la foc.
  • Durata de viata a acoperisurilor cu ardezie este de minim 75 ani.

 

Proiecte reprezentative

SUNA LA:

+40 752 299 701