Antrepriza Generala

Antrepriza Generala si de Specialitate

Filozofia noastra de afaceri isi are fundamentele in abordarea profesionista adaptata fiecarui proiect in parte si in ambitia noastra de a ne depasi rolul de antreprenor general si de a deveni un veritabil partener pentru clientii nostri. Pentru a atinge acest deziderat, furnizam know-how si consiliere in transformarea unei idei de geniu intr-o cladire de exceptie.

De peste 10 ani, ne sprijinim clientii sa obtina cele mai bune rezultate. Solutiile personalizate Master Build si consilierea pe care o oferim le aduc clientilor nostri nu numai o economie de bani, ci si de timp.

Oferim consiliere in privinta celui mai bun raport calitate/pret, astfel incat sa fie intrunite atat cerintele tehnice si operationale ale unui proiect, cat si asteptarile si solicitarile clientilor nostri.  

Echipa noastra de ingineri si personalul administrativ au o instruire riguroasa, completata de experienta profesionala bogata si de echipamentele tehnologice, care permit Master Build sa deruleze proiecte complexe si de anvergura.

Proiecte reprezentative