Invelitori - contractor specializat

Invelitori - contractor specializat

Pentru orice tip de cladire, acoperisul are dubla functie, atat estetica cat si de protectie. Master Build dispune de echipa proprie de executie si montaj pentru toate tipurile de acoperisuri, cu certificari de la producatori de prestigiu din Franta, Germania, Polonia, Norvegia. Periodic, compania organizeaza cursuri interne pentru calificarea si recalificarea personalului. Una dintre principalele trasaturi o constituie stabilitatea echipei si experienta vasta a celor implicati in realizarea unei diversitati de proiecte de dimensiuni si complexitati diferite. 

Exista mai multe tipuri de acoperisuri, in functie de panta, adica de unghiul dintre planul invelitorii si planul orizontal. Spre exemplu, la o panta mai mica de 5 grade, principalele provocari se leaga de modul in care se poate monta hidroizolatia, iar la o panta cuprinsa intre 7 si 10 grade, se recomanda folosirea panourilor sandwich.

Pentru acoperisurile clasice, se recomanda montarea termoizolatiei si apoi a hidroizolatiei, in timp ce in cazul acoperisurilor pe care se circula sau al teraselor circulabile, ideala este montarea inversata, mai intai a hidroizolatiei si apoi a termoizolatiei. 

roofing.jpg

In calitate de antreprenor general sau de contractor specializat, Master Build a lucrat la proiecte de referinta precum fabrica Delphi din Sannicolau Mare; baza militara americana din Frankfurt; extinderea fabricii Tuborg din Ilfov; Carrefour Grand Arena din Bucuresti; service si showroom multibrand Tiriac Auto din Arges; extinderea fabricii Saint Gobain din Calarasi; fabrica de paine Baneasa; fabrica Honeywell din Ploiesti.

Master Build a montat de-a lungul timpului invelitori cu o suprafata totala cumulata de 550.000 de metri patrati, fiind un partener de incredere pentru orice fel de proiect, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Master Build pune la dispozitia clientilor mai multe tipuri de hidroizolatii si termoizolatii.

Materiale hidroizolante

Membrana PVC (policlorura de vinil)

Are o rezistenta mare la intemperii si este o solutie moderna care se pune in practica rapid, fixandu-se mecanic si apoi prin termosudare. Hidroizolatiile cu membrane PVC se utilizeaza in special pentru suprafetele care trebuie mentinute curate, oferind o impermeabilizare de calitate si rezistenta la organisme (ciuperci, mucegai etc.).

Avantaje

  • Montaj rapid
  • Comportament bun la foc
  • Rezistenta mare la intemperii si la actiunea factorilor de mediu
  • Durabilitate
  • Flexibilitate la temperaturi scazute
Membranele bituminoase aditivate cu polimeri plastomeri SBS sau APP
Membrana EPDM de cauciuc sintetic
Membrane lichide

Materiale termoizolante

Vata minerala

Vata minerala (de sticla sau bazaltica) este un foarte bun izolator termic, datorita materialului poros care inhiba transferul termic. Una dintre principalele proprietati ale vatei minerale este faptul ca nu ia foc, nu il alimenteaza si nu il propaga.

Avantaje:

  • Izolare termica exceptionala
  • Material ignifug/protectie la incendii
  • Proprietati hidrofobe (nu absoarbe apa)
  • Rezistenta la compresiune
Polistirenul expandat (EPS)
Polistiren extrudat (XPS)
Panouri termoizolante cu spuma poliuretanica PIR/PUR
Termoizolatii speciale

SUNA LA:

+40 752 299 701