GENERAL CONTRACTORS | SPECIALIZED CONSTRUCTION WORKS

|

Jurnalul de Afaceri: MASTERBUILD a derulat proiecte de construcții pentru Ambasade ale Statelor Unite ale Americii, pentru NSPA – Unitatea de Achiziții NATO, dar și pentru clienți privați – multinaționale și companii locale.

Compania asigură servicii înalt competitive, prin soluții de value engineering și tehnologii noi. În ultimii 5 ani, MASTERBUILD – Antrepriza Generală și de Specialitate în Construcții și-a consolidat prezența pe piața locală și și-a dezvoltat competențele de antrepriză generală pentru construcția de facilități de producție și logistice, baze militare, magazine și parcuri de retail, spații comerciale și de birouri, clădiri rezidențiale și proiecte cu funcțiuni mixte.

MASTERBUILD și-a construit astfel un portofoliu consistent și diversificat de clienți din domenii precum retail, agribusiness, industria bunurilor de larg consum, logistică, sănătate sau transporturi, clienți instituționali, dar și din cadrul unor organizații internaționale, care au contribuit la o cifră stabilă de afaceri de peste 5 milioane de euro. În plus, a fost internaționalizată activitatea MASTERBUILD, cu contracte de antrepriză generală (design & build), atât în țări ale Uniunii Europene, cât și în Africa sau Asia.

Compania deține o experiență semnificativă și în domeniul lucrărilor de construcții speciale, care necesită un grad înalt de specializare și pentru care echipele MASTERBUILD dețin o expertiză deosebită în piață: sisteme complexe de anvelopare și compartimentare – acoperișuri, fațade, structuri metalice, camere controlate termic, încăperi rezistente la foc, camere curate/așa-numitele „clean rooms” – dar și sisteme de instalații speciale și alte lucrări.

În acest moment, MASTERBUILD este integrator complet de servicii de construcții, oferind atât spectrul de servicii de consultanță pre-construcție, de la bugetarea inițială a unui proiect, achiziție de teren dacă este cazul, concept arhitectural sau obținere de autorizații de construcție, cât și construcția la cheie a unui proiect – arhitectură PT, DDE, DTAC & MEP, planificare, cost control, Project Management în șantier, licitații și coordonare sub-antreprenori și furnizori, coordonarea integrală și recepția lucrării.

În plus, MASTERBUILD asigură și servicii de post-construcție, incluzând obținerea autorizațiilor de funcționare, oferire de garanții financiare, servicii de mentenanță și auditare preventivă.

În ultimii ani, proiectele MASTERBUILD au fost realizate pentru lanțurile de magazine Auchan România, Lidl, McDonald’s, Ravago (materiale de construcții), Webasto (automotive), Tuborg România, Danone, General Leasing (echipamente pentru sectorul agricol), pentru diverse fabrici de pâine, dar și pentru clienți instituționali precum Compania Națională de Drumuri, Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, NSPA – unitatea de achiziții NATO sau Ambasade ale Statelor Unite ale Americii.

În segmentul de parcuri logistice, MASTERBUILD s-a implicat în proiecte cu suprafețe importante de lucrări specializate pentru CTP – cel mai mare dezvoltator local de parcuri logistice, dar și pentru P3 și Delamode.

Vezi articol complet pe JurnaluldeAfaceri.ro

Stay Up to Date With Our News, Construction Ideas and Events

General Contractors
Specialized Works

Quick Links