ANTREPRIZA GENERALA SI DE SPECIALITATEPentru a atinge acest deziderat, furnizam know-how si consiliere in transformarea unei idei de geniu intr-o cladire de exceptie.
De peste 10 ani, ne sprijinim clientii sa obtina cele mai bune rezultate. Solutiile personalizate Master Build si consilierea pe care o oferim le aduc clientilor nostri nu numai o economie de bani, ci si de timp.
Oferim consiliere in privinta celui mai bun raport calitate/pret, astfel incat sa fie intrunite atat cerintele tehnice si operationale ale unui proiect, cat si asteptarile si solicitarile clientilor nostri.

Vezi Detalii
PROFILARE SI TUBULATURI DE VENTILATIIProfilare si montaj, structura zincata in cadru proiectelor Fotovoltaice.
Suntem dedicati intelegerii in profunzime si satisfacerii cerintelor clientilor nostri la cele mai inalte standarde de calitate si, de aceea, suntem implicati inclusiv in procesul de fabricatie a unora dintre materialele de constructii pe care le folosim in punerea in opera a proiectelor.

Vezi Detalii
REZIDENTIAL - DISTRIBUTIE SI MONTAJSegmentul Rezidential este prezent in viata noastra de fecare zi. Abordam responsabil si cu entuziasm proiecte noi sau de reabilitare.
Oferim un pachet complet de servicii: consultanta, proiectare, executie. Asiguram implementarea sistemelor complete de invelitori si acoperisuri de cea mai buna calitate prin parteneriate stabile cu producatori consacrati.

Vezi Detalii

SUNA LA:

+40 752 299 701