Noutati

Vino alaturi de noi! Impreuna facem cele mai ambitioase proiecte. Ai sansa sa vizitezi intreaga lume.

Apreciem implicarea, bunul simt, onestitatea si corectitudinea, precum si spiritul de echipa. 

Experienta in domeniu constituie un avantaj!
Vei beneficia de cursuri de calificare si perfectionare la locul de munca.
Vei face parte dintr-o echipa stabila, cu experienta si la un nivel de expert.

Master Build este o companie profesionista de constructii, cu reputatie si cu traditie de peste 12 ani. Echipa noastra se mandreste cu expertiza si competentele sale, furnizand servicii personalizate pentru o gama variata de constructii industriale, comerciale si rezidentiale, precum si pentru proiecte de renovari.
www.masterbuild.ro

Trimite CV-ul la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau completeaza formularul de aici.

 

Pe data de 23.06.2017, echipa Master Build alaturi de Dans Serv si de Cramele Gitana Winery a fost prezenta la lansarea oficiala in tara noastra a unui produs natural pentru invelitori – ardezia braziliana. La eveniment au participat, de asemenea, experti reprezentativi din domeniul arhitecturii.

 

Ajutam cu drag ori de cate ori putem! Suntem onorati ca putem oferi confort si siguranta celor care iubesc muntele si ajung la Refugiul Costila. De obicei, in acea zona ploua cam des si nu de putine ori, chiar in refugiu.

Clubul Alpin Roman ne-a solicitat ajutorul si Masterbuild va pune la dispozitie materialele necesare si montajul noilor fatade si acoperis.

Citește mai departe...

SUNA LA:

+40 752 299 701